نفیسه راهداری

پنج‌شنبه، 14 بهمن 1395 - 12:33

2 هزار نفر از فعالان قرآنی بیمه می‌شوند

به گزارش مفتاح، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مجوز بیمه برای 12 هزار نفر دریافت شده است که از این تعداد 2 هزار نفر تا پایان اسفندم...

به گزارش مفتاح، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مجوز بیمه برای 12 هزار نفر دریافت شده است که از این تعداد 2 هزار نفر تا پایان اسفندماه بیمه می‌شوند.

حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی ظهر امروز در هم‌اندیشی مدیران مؤسسات قرآنی که در تالار شهیدآوینی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برگزار شد، اظهار کرد: جایگاه ویژه شهر قم را برای فعالیت‌های قرآنی باید در نظر گرفت و انتظار داریم محصول فکر و اندیشه شما را در سراسر کشور نشر دهیم.

وی خاطرنشان کرد: تا یکسال گذشته مسؤولیت مؤسساتی که برای آنها مجوز صادر می‌کردیم را بر عهده داشتیم و از آنها حمایت می‌کردیم و تا زمان تشکیل هیأت عالی رسیدگی به مؤسسات قرآنی این امر ادامه داشت.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد:‌ از زمان تشکیل این هیأت صدور مجوز، تعیین صلاحیت‌ها و حمایت‌ها بر عهده این هیأت قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در دو سال گذشته اعتباری حاصل نشد تا از محل اعتبار به مؤسسات کمک کنیم، گفت: اعتبار ذیل شورای توسعه فرهنگ قرآنی 200 میلیارد تومان بوده که در سال 94 و سال جاری تاکنون جذب نشده است.

حشمتی با اشاره به کمک به مؤسسات قرآنی گفت:‌ در برنامه‌ها سعی می‌شود به مؤسسات کمک شود، از مجموع اعتباراتی که ارشاد دریافت می‌کند حدود دو میلیارد تومان به مؤسسات اختصاص می‌دهیم و سرانه کمی به مؤسسات می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد:‌ مبلغ کل اعتبار 9 میلیارد تومان است و از مبلغ دریافت شده 4.5 میلیارد تومان در نمایشگاه‌های قرآن کشور هزینه می‌کنیم.

حشمتی با اشاره به مسئله بیمه گفت: این تصور وجود داشت که اگر مؤسسات و فعالان قرآنی‌ صندوق جداگانه داشته باشند، بهتر بیمه انجام می‌شود، این امر سبب شد که از صندوق اصلی بی‌نصیب ماندیم.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: مجوز بیمه برای 12 هزار نفر دریافت شده است که از این تعداد دو هزار نفر تا پایان اسفندماه بیمه می‌شوند.

وی ادامه داد: موافق هستیم مؤسسات قوی برای مؤسسات کوچک‌تر معین شوند و برنامه‌ای برای ارتقای مؤسسات در دستور کار وجود دارد که مهم‌ترین آنها آموزش است.

حشمتی یادآور شد: در حوزه قرآنی تولید بسیار کم است و انتظار از مؤسسات قم تولید فکر است. اگر فکر تولید شود، انتقال آن می‌تواند بر عهده ما باشد.

وی با بیان اینکه از نظر محتوا برای نوجوانان و جوانان فقیر هستیم، گفت: بسیاری افراد منتظر تولیدات قم هستند تا تولید به محصول هنری تبدیل شود، ما رابط خوبی بین جامعه فکری، دینی و هنرمندان هستیم، ولی واسطه‌هایی لازم است تا کار را آسان کند.

منبع: فارس

مطالب مرتبط

دولت به افزایش 11 برابری تعرفه خودروهای هیبریدی پاسخگو باشد

به گزارش مفتاح، رضا رشیدپور با اظهار شگفتی از افزایش عجیب درصد تعرفه واردات خودروهای هیبریدی، دولت را به چالش دعوت کرد. ، رضا رشیدپور مجری «حالا خورشی...

جای خالی ناشران انقلاب در شورای برنامه‌ریزی نمایشگاه کتاب/ نمایندگانی که تمام نشر نیستند!

به گزارش مفتاح، هنوز هم کش و قوس های انتخاب نمایندگان صنف نشر نمایشگاه سی و یکم کتاب تهران ادامه دار است و به نظر می رسد غفلت ارشاد در بهتر دیدن جامعه...

بیانات حضرت آقا برای خانواده شهدا مانند آب روی آتش بود/ وقتی آقا فرمودند به دشمن سیلی می‌زنیم قلبم آرام شد

به گزارش مفتاح، همسر شهید نجفی از شهدای مدافع حرم، دیدار با رهبر معظم انقلاب را مایه آرامش می داند و می گوید: وقتی آقا فرمودند به دشمنان سیلی می زنیم....