17:25 1400/10/27

فرجام تلخ دعوای داماد و برادرزن؛ خون جلوی چشمم را گرفت، من قاتل نیستم

به گزارش مفتاح و به نقل از خبرنگار پایگاه خبری پلیس، ساعت 16 عصر یک روز پائیزی ماموران کلانتری در پی تماس تلفنی یکی از شهروندان با مرکز فوریت های پلیسی 110 از نزاع و درگیری در یکی از شهرستان های استان اصفهان مطلع و بلافاصله در مکان اعلامی حضور یافتند. زنی که با پلیس تماس گرفته بود به ماموران گفت: «دامادم با پسرم دعوا گرفت و او را با یک میله آهنی مصدوم کرد و الآن پسرم در بیمارستان است.»
مرگ برادر زن در بیمارستان
با اظهارات این زن ماموران برای اطلاع از وضعیت فرد مصدوم به بیمارستان رفتند که متوجه شدند این شخص براثر شدت ضربه وارد شده به سرش جان خود را از دست داده است. با فوت فرد مضروب، پرونده ای تحت عنوان قتل عمد تشکیل و برای بررسی تخصصی در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت و بلافاصله تیمی مجرب از کارآگاهان شناسایی و دستگیری قاتل را در دستور کار خود قرار دادند.
دستگیری داماد قاتل
با توجه به اینکه قاتل پس از انتقال برادرزنش به بیمارستان به منزل خود بازگشته بود کارآگاهان برای دستگیری وی به منزلش رفتند. متهم با دیدن ماموران خود را مبرا از ارتکاب قتل دانست و به راحتی تسلیم شد اما هنگامی که در پلیس آگاهی با دلایل و مستندات ارائه شده از سوی کارآگاهان مواجه شد لب به اعتراف باز کرد و قتل برادر زنش را گردن گرفت.
دعوای برادر زن بر سرپول گرفتن از داماد
او در اعترافات خود گفت: برادرزنم بیکار و به شیشه اعتیاد داشت و هر چند وقت یک بار برای امورات زندگی و خرید موادش از من پول می گرفت،روز حادثه هم برادرزنم به اتفاق همسر و مادرش ناهار میهمان ما بودند بعد از ناهار همگي داخل اتاق پشتي مغازه من آمدند و من داشتم با همسرم صحبت مي کردم که علي آمد و دوباره از من پول طلب کرد.
من به او گفتم الآن پول پیشم نیست، برو بعداً بهت می دم، علی که از حرف من حسابی عصبانی شده بود با مشت به شیشه مغازه کوبید و آن را شکست و بعدهم شروع به فحاشی کرد. اصلاً حال خوشی نداشت، می خواست به طرف من بیاید که همسرو مادرش دستش را گرفتند و از مغازه خارج کردند. علی با نعره می کشید و به من فحاشی می کرد.
صدای فحش های علی هنوز توی گوشم است، دیگر طاقتم تمام شد ، یک لحظه خون به مغزم نرسید از مغازه زدم بیرون، چشمم به میله آهنی که داخل حیاط منزل همسایه بود افتاد با سرعت رفتم و آن را برداشتم و به طرف علی که همسر و مادرش را سوار موتورش کرده بود و می خواست آنجا را ترک کند رفتم علی تا مرا دید توقف کرد و من با میله آهنی يک ضربه به سرش زدم، علی روی زمین افتاد و خون از سرش جاری شد.
همسر و مادرش داد و بیداد راه انداختند و همسایه ها هم ریختند روی سرما، من هم بلافاصله ماشینم را روشن کردم و او را به بیمارستان بردم و بعد هم به منزل برگشتم.
اگر به خودم مسلط می شدم حالا قاتل نبودم!
متهم در حالی که سرش را پائین انداخته و دستانش را به هم می فشرد گفت: من اصلاً قصد کشتن برادرزنم را نداشتم، فقط می خواستم او را تنبیه کنم و کاری کنم که دست از سرم بردارد. وقتی هم که او را به بیمارستان بردم فکر می کردم حالش خوب می شود.
متهم زیر لب می گفت: همه چیز ظرف چند دقیقه اتفاق افتاد اصلاً نمی دانم چرا این طور شد، ای کاش به خودم مسلط می شدم و جلوی خودم را می گرفتم و ای کاش آن لحظه از مغازه بیرون نمی آمدم تا این اتفاق تلخ رخ نمی داد و من حالا یک قاتل نبودم.
پس از اقرار صريح متهم به قتل برادر همسر خود بازسازي صحنه جرم توسط وی انجام و برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شد و با صدور قرار بازداشت موقت به زندان انتقال یافت.


افرادی که ناخواسته قاتل می شوند
سرهنگ "حسین تُرکیان"  با بیان اینکه تقریباً تمامی قتل هایی که درنزاع و درگیری بین افراد برسر اختلافات مالی یا خانوادگی رخ می دهند ناخواسته هستند گفت: مردم باید آستانه تحمل خود را بالا برده و هرگز در دعواهای خود به وسایلی مثل چوب، آهن، چاقو و ... متوسل نشوند.
با فرد فحاش چگونه مقابله کنیم؟
رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان با بیان اینکه فحاشی کردن جرم است و در قانون برای فردی که مرتکب این عمل شود مجازات تعیین شده گفت: توصیه ما به مردم این است که در مواجهه با چنین افرادی خود را کنترل کرده و بجای انتقام گرفتن از طرف مقابل با توسل به خشونت سعی کنند از فرد مقابل شکایت کرده و از راه قانونی به تنبیه فرد مقابل بپردازند.
ضرورت فراگیری مهارت های ارتباطی بدون خشونت
وی نزاع و درگیری های بین افراد در جامعه را ناشی از ضعف در مهارت های ارتباطی و کلامی دانست و بر ضرورت آموزش مهارت های ارتباطی بدون خشونت، همدلی و درک متقابل در جامعه تاکید کرد.
رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان تصریح کرد: با فراگیری مهارت های ارتباطی ضمن اینکه افراد در درون خانواده می توانند به درک بهتر از یکدیگر دست یابند فرهنگ  مفاهمه و تعامل سازنده بین افراد در جامعه نیز جا افتاده و می توان شاهد ارتباط ها و انتقال خواسته ها و تقاضاهایی که افراد از یکدیگر دارند بدون هیچگونه خشونت و پرخاشگری باشیم.
سرهنگ تُرکیان ادامه داد: از سوی دیگر گاهاً خشونت های آسیب زا که منجر به قتل یا ضرب و جرح می شود به علت خشم های تلنبار شده در افراد و ناکامی هایی که در ابراز خواسته ها و نیازها موجب شده است و بنابر این پرداختن به چگونگی ارتباط با دیگران بدون خشونت لازمه هر جامعه ای است که آموزش و کسب این مهارت ها برای فرد فرد آحاد جامعه لازم و ضرروی به شمار می آید .

مطالب پیشنهادی