8:06 1402/09/09
 
به گزارش پایگاه خبری مفتاح و به نقل از خبرگزاری علم و فناوری ، دکتر رویا کلیشادی مدیر واحد تحقیقات و ترجمه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نشست هفته پژوهش گفت: در این یکسال دانشگاه علوم پزشکی اصفهان 20 دستیار پژوهش و حدود 70 تا 80 سرباز نخبه در مراکز تحقیقاتی دانشگاه جذب و بکارگرفته است.

وی عنوان کرد: واحدی که داریم فعالیتهای مختلفی دارد که عمده فعالیت بررسی طرحها و پایان نامه ها که سالیانه بین 1500 تا 1600 طرح و پایان نامه به تصویب می‌رسد که البته تعدادی هم رد می شود که توسط شوراهای مختلف و معاونتها بررسی و داروری و تایید یا رد می شود و هدف هم پژوهشهای تاثیر گذار برای کارایی مناسب برای جامعه است.

وی افزود: فعالیت دیگر امور پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی است که دانشگاه ما سه تا پژوهشکده و 46 مرکز تحقیقاتی داریم که سه تا خصوصی و 43 تا دولتی وابسته به دانشگاه که همانطور که اشاره شد در یکسال اخیر از نظر مکان فیزیکی و تجهیزات و نیروی انسانی خیلی کمک شد برای بسیاری از این مراکز.

کلیشادی عنوان کرد: کار دیگر در رابطه با اعضای هیات علمی پژوهشی است که تقسیم شدند در مرکز مختلف و کلا در مورد نیروی انسانی و دستیار پژوهش و محققین که شرایط و ارزیابی فعالیت را واحد ما انجام می دهد که در یکسال گذشته تعداد خیلی افزایش پیدا کرد و خوشبختانه تعداد قابل توجهی از جوانان علاقمند که دستیار پژوهش حدود 20 نفر و سرباز نخبه‌ها تقریبا حدود 70 تا 80 نفر که قبلا اصلا به شهرستانها نمی‌دادند بیشتر تهران متمرکز بودند ولی بعد که قرار شد دانشگاههای برتر هم تقسیم شوند دانشجویان علاقمند و معدل تحصیلی خوب احراز نخبگی می کنند و بعد دوره سربازی خود را در قالب پروژه در مراکز تحقیقاتی ما طی می کنند الان هر ماه سه چهار نفر به اینها اضافه می شود.

دکتر کلیشادی افزود: حمایت نشدن از محققان پسا دکتری و پرداخت حقوق آنها از مشکلات ما بود که با حمایت هیات امنا و تصویب پرداخت حقوق رسمی از دانشگاه این مشکل را حل کرد.  

وی بیان کرد: مورد دیگر بحث ثبت بیماریها و  پیامدهای سلامت است چون رجیستری خوبی در کشور نداشتیم که در چند سال اخیر متمرکز شدیم که اینها را ثبت کنیم با حمایتهای ویژه که می شود و بودجه جدا که دارد که الان تعداد زیادی ثبت داریم که در دراز مدت پیامد بررسی خواهد شدو نیاز به ارتقا هم داریم.

دکتر کلیشادی با اشاره به واژه پژوهش و ضرورت در نظر گرفتن همه ابعاد برای یک نتیجه خوب؛ اظهار کرد: هم جنبه‌های پیشگیری و هم پیشگیری و بهداشت عمومی و تغییر شیوه زندگی همه در نظر گرفته شده و هم بیماریهای واگیر و هم غیرواگیر و همکاری خوبی بین علوم پایه و بالینی شکل گرفته است و همینطور کارهای فناوری خیلی تکنیکی.

مطالب پیشنهادی