10:02 1395/11/11

به گزارش مفتاح، ۱۶ آتش‌نشان فداکار شهید که در حادثه پلاسکو و در پی ریزش آوار ساختمان جان به جان‌آفرین تسلیم کردند، سوار بر دوش مردم قدرشناس تهران به‌سوی خانه ابدی مشایعت شدند.

خیل عظیم مردم تهران که از ساعات اولیه صبح برای تشییع باشکوه آتش‌نشانان شهید در محل مصلای تهران حضور یافته‌اند، مراسم تشییع شهدا را آغاز کردند.

این در حالی است که بسیاری از مسئولان شهری، دولتی و مسئولان سایر نهادها در این مراسم باشکوه حضور یافته‌اند.

تابوت شهدای آتش‌نشان از ماشین‌های ویژه حمل این شهدا خارج شد و تشییع ۱۶ آتش‌نشان حادثه ساختمان پلاسکو به‌روی دستان مردم صبح امروز آغاز شد.

پس از اقامه نماز بر پیکر شهدای آتش‌نشان توسط آیت‌الله امامی کاشانی، پیکرهای این 16 شهید آتش‌نشان برای تشییع به‌روی دستان مردم، توسط 4 تریلر از محوطه داخلی مصلی به‌سمت خیابان شهید بهشتی حمل شد تا به‌روی دوش مردم تا خیابان مطهری تشییع شود.

گفتنی است؛ صبح امروز پس از اقامه نماز بر پیکر شهدای آتش‌نشان و تشییع این شهدا بر روی دوش مردم تا خیابان مطهری، پیکر این 16 آتش‌نشان حادثه پلاسکو به قطعه 50 بهشت‌ زهرای تهران منتقل شدند تا در جوار شهدای مدافع حرم به خاک سپرده شوند.

منبع: تسنیم

مطالب پیشنهادی