دفتر ستاد نجات زایندهرود در اتاق بازرگانی اصفهان راهاندازی میشود
به گزارش مفتاح، رییس کمیسیون کشاورزی،آب و محیطزیست اتاق بازرگانی اصفهان از راه اندازی دفتر ستاد نجات زایندهرود در اتاق بازرگانی اصفهان خبر داد و گفت: این دفتر با هدف ایجاد ستاد ملی احیای زایندهرود و برگزاری نشستها و جلسات تخصصی راه اندازی میشود.
حمیدرضا قلمکاری در جلسه مشترک مدیرکل محیطزیست و کمیسیون کشاورزی، آب و محیطزیست اتاق بازرگانی اصفهان، خواستار اجرای طرح مای مشترک بین اداره کل حفاظت از محیط زیست اتاق بازرگانی شد و گفت: اجرایی شدن طرح های مطالعاتی که توسط و بخش دولتی و خصوصی در زمینه های مختلف زیست محیطی انجامشده، میتواند یکی از محورهای مشترک فعالیت باشد.
وی از راه اندازی دفتر ستاد نجات زایندهرود در اتاق بازرگانی اصفهان خبر داد و افزود: این دفتر با هدف ایجاد ستاد ملی احیای زایندهرود و برگزاری نشستها و جلسات تخصصی راه اندازی میشود.
وی خواستار همکاری تنگاتنگتر بین اداره کل محیطزیست و اتاق بازرگانی در قالب کمیته محیطزیست شد و بیان داشت: توجه به مسایل زیستمحیطی و سهولت در فرایند تولید واحدهای تولیدی میتواند از جمله فعالیت مای مشترک بین دو بخش دولتی و خصوصی استان باشد.
قلمکاری خاطرنشان کرد: آموزش و فرهنگ سازی در بخش محیطزیست میتواند یکی دیگر از محورهای همکاری اداره کل و اتاق بازرگانی است.
مجتبی بزرگی مسئول کمیته محیطزیست کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه، گفت: فعالیت تشکلهای غیردولتی در کنار اداره کل محیطزیست میتواند به رفع مسایل زیستمحیطی کمک کند.
هاشمی عضو کمیته محیط زیست اتاق بازرگانی خواستار توجیه مسئولین کشوری در مورد چالش مای زیستمحیطی استان شد و اظهار داشت: اطلاعات درستی به مسوولین در مورد چالش های استان از جمله رودخانه زایندهرود ارایه نمیشود.
مدیرکل محیطزیست استان اصفهان نیز در این جلسه گفت: ساترا (سامانه ارزیابی توسعه و رصد آمایش) در اصفهان بهصورت پایلوت در بخش محیطزیست راه اندازی میشود.
حمید ظهرابی تصریح کرد: در این سامانه مدیریت پسماند واحدهای تولیدی از مرحله تولید پسماند تا حملونقل و شیوههای دفن آن قالب رصد و پایش است.
وی به نقش موثر اتاق بازرگانی به عنوان نماینده بخش خصوصی در انعکاس دیدگاههای این بخش اشاره کرد و گفت: آمادگی همکاری با اتاق بازرگانی و دانشگاهها برای حل مسایل زیستمحیطی استان داریم.
مدیرکل محیطزیست استان اصفهان تصریح کرد: دانشگاهها میتوانند با ارایه صورت مساله از سوی اداره کل، راهکاری برای حل مسایل زیستمحیطی واحدهای تولیدی پیدا کنند.
ظهرابی از تدوین برنامه مدیریت زیست بومی استان اصفهان خبر داد و گفت: بررسی مسایل آب استان و نقش ان در محیطزیست بخشی از این برنامه است که با استان چهارمحال و بختیاری بهصورت مشترک در دست مطالعه است.
وی پسماندهای شیمیایی برخی از واحدهای تولیدی را یکی از مسایل زیستمحیطی برشمرد.
منبع: اتاق بازرگانی اصفهان
مطالب مرتبط
بورس تهران در نا امیدی مطلق
به گزارش سرویس اقتصادی مفتاح نیوز به نقل از پایگاه خبری اقتصاد جوان؛ شاخص بورس در جریان معاملات امروز بورس با افت 36هزار و 989واحدی در ارتفاع یک میلیو...
صیانت از حقوق بیتالمال و رفع تصرف اراضی ملی استان اصفهان به ارزش ۹ هزار میلیارد ریال
به گزارش مفتاح وبه نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (اصفهان)؛ علیرضا قاری قرآن مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه حفاظت از اراضی مل...
پای یزد به قرمز شدن زاینده رود باز شد/ایراد در تصفیه خانه یزد
به گزارش مفتاح، قرمز شدن آب زاینده رود در محدود مبارکه مربوط به ایراد تصفیه خانه یزد در پایین دست سد چم آسمان است. طبق گزارش های مردمی رنگ آب زاینده ر...