نفیسه راهداری

پنج‌شنبه، 28 بهمن 1395 - 05:50

خوزستان گرفتار در طوفان بی‌تدبیری/ طرح استیضاح وزیر نیرو و سوال از رئیس‌جمهور در دست بررسی

به گزارش مفتاح، نمایندگان استان خوزستان در مجلس با انتقاد از عملکرد ضعیف دولت در رفع مشکلات خوزستان مطرح کردند: حل مشکلات استان خوزستان نیازمند عزم مل...

به گزارش مفتاح، نمایندگان استان خوزستان در مجلس با انتقاد از عملکرد ضعیف دولت در رفع مشکلات خوزستان مطرح کردند: حل مشکلات استان خوزستان نیازمند عزم ملی است.

بحران ریزگردها که در مقاطع مختلف سال مهمان استان‌های جنوبی و غربی کشور است طی چند روز گذشته مشکلات عدیده ای را برای مردم خوزستان به وجود آورد، به طوری که در چندین شهر این استان شهروندان طی 15 روز، 4 روز را از نعمت آب و برق محروم بودند.

به گفته بسیاری از مسئولان قطعی آب و برق دراستان خوزستان را ناشی از ریزگردهای خارجی می دانند و بر این باورند که نمی توان برای مقابله با ریزگردهای خارجی اقدامات خاصی انجام داد، اما نمایندگان مردم در خانه ملت این ادعا را مردود می دانند.

مجید ناصری نژاد رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس دهم با بیان اینکه قطعی برق روزهای اخیر ناشی از تجمع ریزگردها با منشا داخلی روی پست های برق بود می گوید: هرچند ریزگردها منشا خارجی هم دارد اما در اتفاق اخیر در استان خوزستان، منشا و کانون‌‌های داخلی عامل قطعی برق بود زیرا ریزگردهای داخلی همراه با رطوبت هستند به نوعی که در برخی مناطق روی کابل های برق جلبک هم زده است.

نمایندگان استان خوزستان بر این باورند که بی تدبیری و بی مسئولیتی دستگاه هایی چون سازمان حفاظت محیط زیست و وزارتخانه های نفت، نیرو و جهادکشاورزی بر مشکلات این استان دامن زده است، آنها بر این باورند که بارها رییس سازمان محیط زیست و وزرای دیگر دولت از نزدیک اثرات وجود ریزگردها درنقاط مختلف کشور از جمله استان خوزستان را مشاهده کردند اما به راحتی و بدون ارایه راهکار و برنامه ای جامع حل مشکلات ریزگردها به دوره دیگری موکول کردند.

نمایندگان مجلس بر این باورند که ریزگردها ناشی از مشکلات زیرساختی است، به طورمثال وزارتخانه نفت تاکنون به وظایف خود درخصوص مالچ پاشی عمل نکرده است؛ همچنین وزارتخانه نیرو نیز در حفاظت از تالاب ها، جلوگیری از خشکی آنها، همچنین مقابله با سدسازی های بی رویه به وظایف خود به درستی عمل نکرده است اما برخی هم معتقدند عدم رفع مشکلات دراستان خوزستان ناشی از نبود بودجه کافی و بی توجهی به اختصاص اعتبارات و منابع لازم به این استان است.

نمایندگان مجلس بارها درجلسات مختلف مشکلات خوزستان را با مسئولان مطرح کردند اما علت بی توجهی ها به حل مشکلات خوزستان برای مردم مشخص نیست.

 

نمایندگان مجلس امروز (چهارشنبه 27 بهمن) نیز در نشستی مشترک با رییس مجلس شورای اسلامی معضلات به وجود آمده طی چند روز گذشته در استان خوزستان را مطرح کردند.

تأکید بر تشکیل کارگروهی جهت پیگیری معضلات استان خوزستان

رئیس مجلس شورای اسلامی در این جلسه با بیان اینکه معضلات خوزستان جدی است، افزود: این حادثه اخیر از جمله گردوغبار، قطعی آب و برق در استان بسیار تلخ بود.

ماموریت به روسای کمیسیون های کشاورزی و انرژی برای پیگیری مشکلات خوزستان

وی تصریح کرد: در راستای این پیگیری ها من از روسای کمیسیون های کشاورزی، آب و منابع طبیعی و انرژی درخواست کردم تا این موضوع را با جدیت پیگیری کنند و با دعوت از مسئولان و وزرای مربوطه علت وقوع این مشکلات را جویا شوند.

علی لاریجانی چهره جدی

دکتر لاریجانی با تاکید بر اینکه حادثه خوزستان نشان داد که امکان تکرار آن وجود دارد، افزود: البته طبق گفته مسئولان مربوطه تمهیداتی اتخاذ شده تا هر 3 ماه یک بار بازرسی هایی از مقرها صورت گیرد تا در صورت لزوم تغییراتی نیز لحاظ شود، اما با این وجود باز هم نیاز به پیگیری وجود دارد و این حق نمایندگان استان خوزستان است که با دعوت از وزرای مربوطه در پی رفع معضلات مهم استان خوزستان باشند.

رئیس قوه مقننه تاکید کرد: باید برنامه ریزی ها به گونه ای باشد تا مانع تکرار این حوادث در فصل تابستان باشیم، لذا لازم است بعد از بررسی های کمیسیون های مذکور جلسه ای برگزار شود تا مسیر راه روشنی هم برای نمایندگان و هم برای مردم باشد تا هم ابتدا ایرادات و هم اقداماتی که انجام شده و قرار است صورت گیرد مشخص شود.

دکتر لاریجانی در پاسخ به گلایه نمایندگان مبنی بر قابل پیش بینی بودن این حادثه افزود: اگر به واقع این فاجعه قابل پیش بینی بود، باید این موضوع بررسی شود که چرا تاکنون اقدامی صورت نگرفته است زیرا این موضوع مشکلات زیادی را به کشور وارد کرد.

مسئله خوزستان جزو اولویت های کشور است

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئله خوزستان جزو اولویت های کشور است، گفت: حال باید منتظر گزارش کمیسیون های مربوطه در این زمینه باشیم تا بتوانیم بر مبنای آن جلساتی با حضور نمایندگان استان و وزرای مربوطه برگزار کنیم تا علت حادثه مشخص شود.

وی در مورد گلایه برخی نمایندگان استان خوزستان نسبت به وضعیت گمرک تأکید کرد: این موضوع را نیز پیگیری خواهیم کرد و اگر مشکلاتی در این زمینه وجود دارد درصدد رفع آن خواهیم بود.

دکتر لاریجانی گفت: در زمینه توزیع اعتبارات عمرانی ممکن است مشکلاتی وجود داشته باشد چرا که امروزه باید پذیرفت که بحث اعتبارات عمرانی کشور مطلوب نیست به گونه‌ای که در یک کشور 80 میلیونی 90 درصد بودجه به مصارف جاری و 10 درصد آن به مصارف عمرانی اختصاص دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت تشکیل کارگروهی جهت رفع مشکلات استان خوزستان تأکید کرد: در این میان اگر نیاز بود ما نیز نماینده‌ای را در این کارگروه مشخص خواهیم کرد تا معضلات به خوبی پیگیری شود اما پیشنهاد می شود تا تمام این مشکلات یک به یک رفع شود تا مشخص شود مشکل کار کجاست. به عنوان مثال اکنون مشکل آب بسیار جدی است.

پیشنهاد برای اختصاص صد میلیون دلار برای مسئله ریزگردها

وی به موضوع معضلات محیط زیستی در استان خوزستان اشاره کرد وگفت: مسئله ریزگردها بحرانی است تا جایی که کمیسیون تلفیق بودجه مبلغ قابل توجهی برای مسئله ریزگردها در بودجه سال آتی در نظر گرفته است، حال امیدوارم این مبلغ به درستی توزیع شود.

دکتر لاریجانی افزود: امید است در آینده چنین حوادثی تکرار نشود و اگر احتیاج به صیانت‌هایی باشد تلاش خواهیم کرد تا معضلات رفع شود.

خادمی: انتقاد از عملکرد ضعیف دولت در رفع مشکلات خوزستان

هدایت الله خادمی  عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه دولت در خدمات رسانی به مردم خوزستان و رفع بحران چندی پیش ناشی از قطعی آب وبرق این استان عملکرد قابل قبولی نداشت، گفت: متاسفانه در طول 15 روز گذشته چهار روز آن، آب و برق بسیاری از شهرستان های استان خوزستان  به طورکامل قطع بود و همین معضل باعث شد آسیب غیرقابل جبرانی به استان خوزستان وارد شود.

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در طی 4 روز قطعی آب و برق تولید نفت درخوزستان متوقف شد، افزود: متاسفانه اقدامات دولت و دستگاه‌های ذی ربط نشان داد که مشکلات مردم خوزستان در بحث ریزگردها، گردو خاک و موارد دیگر برای مسئولان هیچ اهمیتی ندارد، بنابراین نمایندگان استان خوزستان به دلیل عملکرد ضعیف مسئولان در وزارتخانه های نفت، نیرو و جهادکشاورزی به دنبال پیگیری طرح سوال از وزرا هستند.

هدایت اله خادمی

وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس از تمام اهرم های خود برای پیگیری مشکلات استان خوزستان و پاسخگویی وزرا استفاده می‌کنند، تصریح کرد: البته طرح سوال از وزرا باید درمجمع نمایندگان استان خوزستان مورد موافقت همه نمایندگان قرار گیرد، اما به طورحتم وزرای مربوطه باید نسبت به عملکرد ضعیف خود و کوتاهی ها دررفع مشکلات مردم خوزستان پاسخگو باشند؛ زیرا هیچ اقدامی از سوی دولت درجهت نگهداری از سیستم های آب رسانی و برق رسانی درخوزستان در فصل زمستان انجام نشده است.

خادمی با انتقاد از اینکه اقدامات کارشناسی و اصولی درجهت تعمیر و سرویس دهی به سیستم های آبرسانی و برق رسانی دراستان خوزستان انجام نشده است، گفت: متاسفانه بی توجهی مسئولان باعث شد که در طول 4 شبانه روز مردم استان خوزستان به طور مطلق از آب و برق بی بهره باشند، البته درحال حاضر شرایط به حالت عادی روال گذشته بازگشته است؛ هرچند که درشرایط عادی هم دربرخی شهرستان ها از جمله ایذه کمبود آب وجود دارد.

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مهم ترین راهکار برای حل مشکلات خوزستان اختصاص بودجه کافی است، افزود: تا زمانی که بودجه کافی وجود نداشته باشد هیچ وزیر و مسئولی هم نسبت به مشکلات پاسخگو نخواهد بود، متاسفانه بودجه فقط به برخی استان ها اختصاص پیدا می کند و نبودامکانات و منابع برای مردم استان خوزستان دردسرهای بسیاری به وجود آورده است.

یوسفی: محیط زیست، کشاورزی و سلامت مردم در معرض تهدید

همایون یوسفی درباره مشکلات اخیر استان خوزستان و در توضیح عملکرد دستگاه‌ها در بحران اخیر این استان، گفت: هر چند دستگاه‌ها با تلاش شبانه روزی به دنبال رفع مشکلات به وجود آمده هستند اما اقدامات انجام شده کافی نبوده و نیاز است تلاش دستگاه‌ها افزایش یابد.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مدیریت بحران خوزستان پیش‌بینی درستی از بحران به وجود آمده در خوزستان نداشت، تصریح کرد: از این رو خدمات رسانی دستگاه ها رضایت بخش نبوده است به صورت جدی نیاز است مدیریت بحران خوزستان به طور مداوم در حال آماده باش باشد زیرا ممکن است در آینده هم شاهد چنین بحران هایی در خوزستان باشیم.

همایون یوسفی

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه آمادگی خوزستان در برابر بحران ها باید ارتقا یابد، افزود: به عنوان نمایندگان مردم در سطح کلان کشور در حال پیگیری رفع مشکل قطعی آب، برق و گاز خوزستان هستیم و انتظار می‌رود با اتخاذ تدابیر ویژه نسبت به ارتقای سطح آمادگی خوزستان در برابر بحران های احتمالی اقدام شود.

وی با یادآوری نشست امروز نمایندگان استان خوزستان با دکتر لاریجانی، گفت: در این جلسه پیشنهادی را مبنی بر تشکیل کارگروه ملی برای خوزستان ارائه کردم که مقرر شد این کارگروه مشکلات استان خوزستان را به صورت مشخص پیگیری کند.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه زیرساخت های حوزه بهداشت و درمان خوزستان برای رسیدگی به آسیب دیدگان بحران گرد و غبار فراهم نیست، تصریح کرد: در مواقع بحران این ضعف به وضوح دیده می شود هر چند که مراکز درمانی در بحران روزهای اخیر زحمات زیادی را متحمل شدند اما به صورت جدی نیاز است زیرساخت های حوزه بهداشت و درمان برای رسیدگی به آسیب دیدگان در مواقع بحران ارتقا یابد.

یوسفی درباره تاثیر گرد وغبار بر تولیدات کشاورزی، گفت: گردو غبار موجب کاهش تولیدات کشاورزی استان خوزستان شده که همین موضوع امنیت غذایی کشور را به طور مستقیم تهدید می‌کند بنابراین  برای رفع معضل گرد و غبار نیازمند ایجاد کارگروه ملی هستیم.

نماینده مردم اهواز ،باوی، حمیدیه و کارون درمجلس دهم با بیان اینکه  15 میلیون تن تولیدات کشاورزی استان خوزستان است، تصریح کرد: متاسفانه میزان تولیدات قطب اول کشاورزی بر اثر گردو غبار در کشور رو به کاهش است که این امر به طور حتم امنیت غذایی کشور را دچار مشکلات عدیده ای  می‌کند.

وی با بیان اینکه کاهش تولیدات کشاورزی استان خوزستان امنیت غذایی و اقتصادی کشور را تهدید می‌کند، تصریح کرد: کاهش تولیدات کشاورزی و خشک شدن منابع آبی از  پیامدهای  منفی گردو غبار  است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، یادآورشد: وضعیت گرد وغبار علاوه بر اثرات نامناسبی که بر زندگی شهروندان داشته، در زمینه مشکلات زیست محیطی نیز استان خوزستان را با مشکلات عدیده ای روبرو کرده است بنابراین جا دارد دولت در زمینه برطرف کردن مشکلات این استان گام جدی بردارد.

ناصری نژاد: اهمال‌کاری مسئولان خوزستان را به مرز بحرانی رساند

مجید ناصری نژاد در توضیح وضعیت استان خوزستان و اقداماتی که از آنها غفلت شده است با بیان اینکه معضل امروز خوزستان نتیجه رفتارها و عملکرد و بی‌توجهی‌ دولت‌ها است، گفت: عامل قطعی برق  اخیر در استان خوزستان ریزگردهایی است که بر روی شبکه‌های برق نشسته و نهایتا قطعی برق را رقم زد. ریزگردها نیز ناشی از تبدیل نقاط سبز و زمین های کشاورزی به صحرا و خشک شدن تالاب‌ها است.

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی با یادآوری کاهش دبی آب رودخانه‌های کارون و جراحی، تصریح کرد: انتقال آب از رودهای کارون و جراحی مهم‌ترین دلیل کاهش دبی آب است، در واقع عوامل مذکور زنجیره‌وار و به هم پیوسته است هرچند مهم‌ترین دلیل کاهش آب خوزستان و تبدیل جلگه سبز خوزستان به صحرا بود.

آغاز مشکلات خوزستان از دو دهه قبل

وی افزود: اقدامات و مشکلات نام‌برده از دو دهه قبل آغاز شده به نوعی که ریزگردها با منشا داخی را تشدید کرد هرچند ریزگردها منشا خارجی هم دارد اما منشا و کانون‌‌های داخلی تنها همراه با رطوبت هستند به نوعی که در برخی مناطق روی کابل های برق جلبک هم زده است.

مجید ناصری نژاد

ناصری‌نژاد در ادامه مشکلات حاصل از سد گتوند را یادآور شد و گفت: سد گتوند نیز علی رغم تمام مخالت‌ها احداث شد، سدی که سبب ایجاد کوه نمکی و شوری آب شد به نوعی که امروزه نمی‌دانیم با آن چه کنیم، متاسفانه اقدامات اشتباهی چون خشکی تالاب‌ها یا احداث سدهایی همچون گتوند برای خوزستان تبدیل به بحران شده است.

این نماینده مردم در مجلس دهم مشکلات تنفسی مردم و سلامت آنان، مهاجرت و تخریب محصولات کشاورزی در نتیجه اشتباهات مذکور را یادآور شد وگفت: ریزگردها مانع رشد محصولات کشاورزی شده کما اینکه گروه کثیری از مردم را هم راهی بیمارستان‌ها کرده است.

وزیر نیرو مقصر اصلی قطع برق در استان خوزستان است

وی با بیان اینکه در بحث مشکلات خوزستان نگاه‌ها سیاسی و جناحی نیست، ادامه داد: اتخاذ تصمیماتی از زمان دولت سازندگی تاکنون در خوزستان شروع شده که امروزه این اقدامات خوزستان را به بن بست بحران رسانده است، در صورتی که برخی اقدامات مقطعی جهت جلوگیری از بحران می‌توانست بحران را کنترل کند، به عنوان نمونه برقی قطع به دلیل عدم شستشوی پست‌های برق و عدم عایق بندی کابل‌ها قابل پیش‌بینی بود لذا در این بخش وزیر نیرو قطعا مقصر است.

ناصری نژاد در ادامه جنگل‌کاری و نهال‌کاری را از دیگر کارهای مغفول دانست و گفت: جنگل کاری و اهمال در مالچ‌پاشی به خصوص در دولت یازدهم نیز تاثیر منفی داشت، از سوی دیگر حق‌آبه تالاب‌ها هم در هیچ دولتی داده نشد و نهایتا تالاب ها خشک شد در حالیکه تالاب ها در کنترل ریزگردها بسیار تاثیرگذار بود.

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم تامین حق‌آبه تالاب‌هایی چون شادگان و هور‌العظیم، گفت: 500 هزار هکتار تالاب شادگان و بیش از 200 هزار هکتار تالاب هورالعظیم خشک شده است، در صورتی که اگر در سال جاری حق‌آبه تالاب ها تامین می‌شد مشکلات اخیر پیش نمی‌آمد. سال گذشته بارش‌ها سبب جاری شدن سیل و سر ریز شدن به رود کارون شد که اگر این میزان آب وارد تالاب ها می‌شد مشکلات پدید نمی‌آمد.

وی با تاکید بر اینکه اهمال، غفلت و تقصیر مسئولان خوزستان را به اینجا رساند، گفت: نمایندگان استان خوزستان از دوره‌های قبل به مسئولان تذکر داده و سوال کردند، حتی در دوره هفتم استیضاح وزیر نیرو هم به همین جهت دنبال شد، در این دوره نیز این موضوعات مطرح شده است.

وزارت نفت از اعتبارات داخلی خود باید خسارت‌های وارده را در خوزستان جبران کند

ناصری نژاد در واکنش به سخنان برخی از مسئولان جهت کمبود اعتبارات و کمک‌هایی که مجلس می تواند در این زمینه داشته باشد، تصریح کرد: بودجه‌های عمرانی در سال 92، 93 و 94 و 95 به استان خوزستان تخصیص داده نشده است، در حالیکه وزارت نفت اعتبارات داخلی دارد که می‌تواند حداقل ضررهایی که خود به خصوص در تالاب هورالعظیم وارد کرده را جبران کند. در حقیقت وزیر نیرو باید بداند که بحران های اخیر از جمله قطعی برق بیشترین خسارت را به پالایشگاه‌های نفتی زد به نوعی که به استخراج 800 هزار بشکه ضرر رساند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: احساس مسئولیت و پیگیری مسائل خوزستان مانع بروز بحران می‌شد اما متاسفانه تاکنون این احساس مسئولیت دیده نشده است، متاسفانه علی رغم تذکر نمایندگان خوزستان و ابلاغ بیانیه هم اقدامی از سوی دولت انجام نگرفت، حضور وزیر نیرو یا وزیر جهاد کشاورزی بدون هماهنگی با نمایندگان در خوزستان مشکل این استان را حل نمی‌کند در واقع حداقل معاون اول رئیس جمهور با هیات دولت باید در خوزستان حاضر و مساله را از نزدیک بررسی و مشکل را ریشه کن کنند.

احتمال تکرار حوادث در استان خوزستان/ طرح استیضاح وزیر نیرو و سوال از رئیس‌جمهور در دست بررسی

وی تکرار حوادث روزهای اخیر در خوزستان را تخمین زد و گفت: وقت‌گذرانی و بی‌توجهی مسئولان مشکلات خوزستان را چند برابر خواهد کرد، از این رو نمایندگان طرح استیضاح وزیر نیرو را در دستور قرار دادند، هرچند در دیداری با رئیس مجلس شورای اسلامی درخواست کردیم که ایشان به عنوان عضو موثر کشور در خوزستان حاضر شوند تا در شرایطی که رئیس جمهور به مشکلات توجهی نمی‌کند مردم حداقل به حضور رئیس مجلس دلگرم شوند.

ناصری نژاد یادآور شد: نمایندگان استان خوزستان طرح سوال از رئیس جمهور را نیز در دستور کار خود قرار دادند، از این رو در هفته آینده به این جمع‌بندی خواهیم رسید که رئیس جمهور به دلیل عدم توجه به مسائل خوزستان در صحن علنی حاضر و پاسخگو باشد، زیرا در هفته جاری بیانیه‌ای را ابلاغ کردیم که متاسفانه تاکنون پاسخ داده نشده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی در واکنش به حضور وزیر جهاد کشاورزی در خوزستان و سخنان ابتکار در خصوص جنگل‌کاری در این استان، تصریح کرد: برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری راه به جایی نخواهد برد، در واقع وزرای جهاد کشاورزی باید مسئولان خودر ا در منطقه مجبور به عملیاتی کردن تصمیمات کنند.

مختار:وضعیت خوزستان همچنان بحرانی است/ وزیر نیرو به جای انتقال آب کارون پیگیر کنترل بحران در خوزستان باشد

جلیل مختار در توضیح عملکرد دستگاه ها در مدیریت بحران روزهای اخیر استان خوزستان، گفت: کارشناسان و مسئولان مربوطه برنامه‌ریزی‌‌هایی از جمله شستشوی پست‌های برق با آب مقطر را در دستور قرار دادند، در واقع براساس استانداردهای بین‌المللی در سال دو مرتبه باید شستشوی پست‌های برق انجام گیرد و البته در مناطق درگیر با ریزگرد این اقدام باید در سال پنج مرتبه انجام گیرد که متاسفانه در خوزستان به آن توجهی نشده بود.

انتقاد از تکیه به مدیریت بر پایه نزولات جوی

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وجوهی از مشترکان برق باید جمع آوری و برای شست وشوی پست‌های برق هزینه شود، تصریح کرد: این اقدامات در خوزستان به درستی انجام نگرفته که معضلات اخیر را رقم زد، از سوی دیگر مدیریت‌ها بر پایه نزولات جوی قرار گرفته است.

جلیل مختار

وی افزود: این نوع مدیریت و روش کارکرد نه تنها منجر به مقابله با بحران نمی‌شود بلکه موجب تشدید بحران می‌شود، در روزهای اخیر هم ریزگردها با منشا داخلی سبب اتصالات برق و ایجاد خلل در شبکه‌های برق رسانی، آبرسانی و مخابرات شد که آسیب و خسارات فراوانی به این استان وارد کرد.

خوزستان هنوز درگیر بحران است/ اقدامات رضایت‌بخش با رفع مشکل حاصل می‌شود

مختار اقدامات دستگاه‌های مرتبط با مدیریت بحران در استان خوزستان را رضایت‌بخش و موثر ندانست وگفت: زمانی اقدامات موثر و رضایت‌بخش است که مشکل حل شده باشد و از حالت بحران خارج شود، متاسفانه خوزستان هنوز درگیر بحران است هرچند اقدامات استاندار خوزستان در روزها و ماه‌های اخیر به دلیل پیگیری‌ها و مدیریت بحران ارزشمند و ستودنی است و حضور مسئولان ملی به شکل کما بیش در استان هم مناسب بوده است.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بحران خوزستان باید عبرت سایر استان‌ها باشد، گفت: اقدامات باید به هنگام و پیش از بروز بحران دنبال شود، وزیر نیرو نیز به جای پیگیری انتقال آب کارون به بخش‌هایی خارج از استان باید به فکر چالش‌ها و نگرانی‌های مردم خوزستان باشد به خصوص مشکلاتی که در مدت اخیر تشدید شده است.

وی در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: وزیر نیرو به عنوان فردی متخصص باید مانع اتفاقات اخیر به خصوص بروز ایراد در سیستم برق رسانی استان می‌شد بنابراین امید است اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار خود قرار دهد.

تعیین تکلیف لایحه هوای پاک موثر در مقابله با ریزگردهای خوزستان

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی در این وضعیت تنها تعیین تکلیف لایحه هوای پاک در مجلس جهت مبارزه با آلودگی هوا و ریزگردها کمک مهمی می‌تواند به خوزستان کند. تعیین تکلیف این لایحه سبب تخصیص ردیف‌‌های بودجه‌ای برای مقابله با ریزگردها خواهد شد، نمایندگان خوزستان نیز گزارشی را با کمک پژوهشگران مرکز پژوهش‌های مجلس در خصوص مبارزه با ریزگردها تهیه کردند که به دنبال آن پیشنهادهایی را ارائه دهند تا بتوان گام مثبتی را در بودجه 96 برای این منظور برداشت.

منبع: خانه ملت

مطالب مرتبط

بانک قرض الحسنه رسالت یک بانک اجتماعی است/ هدف احیا قرض الحسنه وحل شدن مشکلات عامه مردم است

به گزارش مفتاح، محمد حسین حسین زاده مدیر عامل بانک رسالت در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن اشاره به محورهای متعدد بانکداری در کشور، بر بانکداری قرض الحس...

تولید 550 هزار تن مصالح در سال جاری/ رشد 300 درصدی در تدلید آسفالت و بتن

به گزارش مفتاح و به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، مجید طرفه تابان در نشست خبری آنلاین با اصحاب رسانه در سلسله نشست های خبری «سه شنبه....

حیا، عنصر بنیادین رفتار انسانی

به گزارش پایگاه خبری مفتاح/منیره فهامی: موضوع حجاب و رعایت آن در جامعه اسلامی ما موضوعی است که در سال های اخیر بسیار مورد هجمه دشمنان نظام جمهوری اسلا...