8:17 1403/11/08

به گزارش پایگاه خبری مفتاح و به نقل از  اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، مهدی جمالی‌نژاد روز یکشنبه (۷ بهمن) در جلسه گمرکات استان که به مناسبت روز جهانی گمرک برگزار شد، اظهار کرد: در این مدت سه‌ماهه که به اصفهان بازگشتم فضای متفاوتی را به نسبت سال‌های گذشته تجربه کردم و جلسات تخصصی در حوزه مسائل اصفهان از سر گذرانده‌ام.
وی با اشاره به اینکه باید برای بسیاری از مسائلی که راه‌حل ندارد یک راه جدیدی پیدا کنیم، افزود: تمام تلاش ما شکستن سد ناامیدی و پیداکردن راه‌حل‌ها است.
استاندار اصفهان با بیان اینکه در زمان حضور در وزارت کشور از بسیاری از مرزهای کشور بازدید داشته و نسبت به پایانه‌های مرزی و مشکلات گمرکی آشنا هستم، ادامه داد: به نظر می‌رسد برخی قوانین شکست‌خورده‌اند و همین قوانین دست‌وپاگیر موجب نارضایتی مردم و ازبین‌رفتن نشاط شده است؛ درخواست دارم توجه بیشتری به موضوع قوانین و سهولت در امور مردم داشته باشید.
وی تأکید کرد: در مدیریت استان اگر احساس کنم قوانین در جای مناسبی نیست خود را معطل نکرده و راه‌حل جدیدی در پیش می‌گیرم.
جمالی‌نژاد تأکید کرد: از مسئولان در خواست داریم هر جا قوانین مناسب نیست، به نفع بخش خصوصی رأی داده و با تسهیل‌گری امورات مردم را قفل نکنند.
وی ادامه داد: اصفهان اکنون در بسیاری از شاخص‌های اقتصادی در جایگاه نامناسب قرار گرفته است؛ اما برای جبران این وضعیت باید هر کسی از خود شروع کند و کارها را متوقف نکند.
استاندار اصفهان بیان کرد: از اداره‌کل گمرک اصفهان درخواست داریم، فرمول جدیدی برای تسریع در ترخیص کالا و گمرک تخصصی و سایر امور مربوطه داشته باشند.
وی با اشاره به پاره‌ای از مشکلات اصفهان افزود: برای بسیاری از مشکلات اصفهان طرح داریم؛ به‌زودی برای احیای زاینده‌رود طرحی اجرا کرده و برای رفع ناترازی‌های برق نیز بسته‌های انرژی برای شهرک‌های صنعتی، صنایع و بخش خانگی پیش‌بینی کرده‌ایم.
در این مراسم؛ از ۱۰ نفر برتر اداره کل گمرکات استان اصفهان که در المپیاد علمی کشوری شرکت و رتبه‌های برتر اخذ کرده بودند، توسط استاندار اصفهان تقدیر شد./

مطالب پیشنهادی