بهینهسازی سیستم هماهنگی تولید در فولادسازی و ریختهگری مداوم فولادمبارکه
به گزارش مفتاح، مهندس فرایند فولادسازی و ریختهگری مداوم گفت: با راهاندازی سیستم هماهنگی تولید در فولادسازی و ریختهگری مداوم، واحدهای تولیدی جدید مانند ماشین 5 ریختهگری، کورههای پاتیلی 7 و 8 و واحد سولفور زدایی عملاً در چرخه اتوماتیک هماهنگی تولید فولادسازی قرار گرفت و امکان بهرهبرداری از ظرفیت کامل آنها و تحقق هدف تولید سالانه 7.2 میلیون تن تختال و همچنین ارتقا کیفیت و تنوع بیشتر محصولات فولاد مبارکه فراهم شد.
احمد نصر اصفهانی با اعلام این خبر اظهار داشت: سیستم هماهنگی تولید (Production Coordination System) بهعنوان مهمترین سیستم اتوماسیون فولادسازی و ریختهگری مداوم، وظیفه برنامهریزی، زمانبندی، ایجاد هماهنگی بین واحدهای مختلف تولیدی سایت فولادسازی و ریختهگری مداوم، جمعآوری اطلاعات تولید و همچنین ارسال آن به سیستم اطلاعات مدیریت فولاد مبارکه(EIS) را به عهده دارد.
وی افزود: با اجرای برنامه توسعه 7.2 میلیون تن تختال و افزودن واحدهای تولیدی جدید مثل ماشین ریختهگری شماره 5، کورههای پاتیلی 7 و 8 و واحد سولفورزدایی لازم بود سیستم مذکور(PCS) به نحوی ارتقا یابد که در فانکشنهای مختلف آن ازجمله برنامهریزی و زمانبندی ذوبها در سایت، آزمایشگاه، هماهنگی پاتیل، کنترل توان کورههای قوس، کنترل کیفی تختال، محاسبات دمای ذوب و ...، این واحدهای تولیدی جدید نیز لحاظ گردند.
مهندس فرایند فولادسازی و ریختهگری مداوم ادامه داد: از آنجاییکه سیستم PCS ازیکطرف هماهنگکننده سیستمهای سطح 2 کورههای قوس، کورههای پاتیلی، متالورژی ثانویه و ماشینهای ریختهگری مداوم بوده و از طرف دیگر با سیستم EIS و سیستمهای اتوماسیون ناحیه انرژی سیالات در ارتباط است، عدم کارکرد صحیح آن، توقف قابلتوجهی به تولید ناحیه فولادسازی وارد میکند، بنابراین اجرای این پروژه و عملیات جایگزینی سیستم قدیم با سیستم جدید از حساسیت بالایی برخوردار بود که خوشبختانه با عنایات خداوند و همکاری تمامی قسمتهای درگیر و همچنین با نظارت دقیق کارشناسان اتوماسیون ناحیه و اجرای خوب شرکت ایریسا، این مهم بهخوبی و بدون وارد آمدن هرگونه توقف به خطوط تولید انجام شد.
وی با بیان اینکه برای اجرای این پروژه، معماری سختافزار و شبکه سیستم بهطور کامل مورد بازبینی قرار گرفت، تصریح کرد: در ادامه سیستمعامل، پایگاه داده و برنامههای کاربردی ارتقا یافت، واحدهای تولیدی جدید به الگوریتمهای محاسباتی و صفحات کاربری سیستم اضافه شد؛ همچنین مشکلات موجود در بعضی از الگوریتمهای محاسباتی سیستم قبلی نیز اصلاح شدند.
نصر در خصوص دیگر مزایای اجرای این پروژه به بومیسازی این سیستم و اجرای آن بهصورت کاملاً داخلی اشاره و اضافه کرد: نسخههای پیشین این سیستم با همکاری شرکتهای آلمانی و ایتالیایی در فولاد مبارکه پیادهسازی شده بود؛ این پروژه در قالب پروژههای امور مهندسی کارخانه توسط شرکت ایریسا و با همکاری و نظارت فنی و کارگاهی تیم اتوماسیون صنعتی فولادسازی انجام شد.
وی از حمایتهای مدیریت ناحیه فولادسازی، تولید تختال، تولید فولاد و گروه فنی تولید و همچنین زحمات و همکاری تمامی قسمتهای درگیر در راهاندازی این سیستم بهخصوص کارشناسان اتوماسیون سطح دو فولادسازی و ریختهگری مداوم، کارشناسان و مدیریت شرکت ایریسا، همکاران گروه فنی تولید، امور مهندسی کارخانه، خدمات فنی، هماهنگکنندگان تولید، سرویس پاتیل، متالوژی ثانویه، کورههای قوس، ریختهگری مداوم، حمل مواد، آزمایشگاه فولادسازی، برنامهریزی و کنترل تولید، کنترل کیفی، قدردانی کرد.
منبع: سایت فولاد مبارکه
مطالب مرتبط
بیبصیرتی برخی رسانهها باعث امنیتی شدن یک بازی کودکانه شد/ دستگاه قضایی تاوان کمکاری بقیه ادارات را میپردازد
به گزارش مفتاح، نماینده مردم شهرستان نجف آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حوادث اخیر در نجف آباد و برخی بی بصیرتی های رسانه ها گفت: در حادثه اخیر...
حاشیهنشینی در اصفهان به حاشیه میرود/ پرونده "برابری شهری" روی میز شورا
به گزارش مفتاح، امروز کلانشهر اصفهان نیازمند تحقق "برابری شهری" است، گزینه ای که باید برای رفع مشکل حاشیه نشینی روی میز شورای شهر پنجم قرار گیرد. امرو...
راهاندازی سامانه جامع ثبت نام معتکفین در استان اصفهان
به گزارش مفتاح، مدیرکل تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: سال گذشته سامانه جامع ثبت نام معتکفین در اصفهان به صورت آزمایشی راه اندازی شد و ثبت نام برای اعتکاف....