به گزارش خبرنگار واحد رسانه روابط عمومی و بین الملل هلدینگ پتروپالایش اصفهان ، محمد ده بیدیان افزود:این طرح ها شامل بهینه سازی فرایندها و روشهای کاری برای دستیابی به نتایج بهتر، استفاده از دادهها و تحلیلهای دقیق برای راهنمایی تصمیمات استراتژیک و عملیاتی ، تشویق کارکنان به ارائه بازخورد و ایدههای نوآورانه که میتواند به بهبود عملکرد سازمان کمک نماید، ادغام فناوریهای جدید برای اتوماسیون فرایندها و دسترسی آسان به اطلاعات، ایجاد سیستمهایی برای ارزیابی و پیگیری عملکرد کارکنان و تیمها به صورت مستمر، آماده سازی سازمان برای پاسخگویی به تغییرات محیطی در کسب و کار با سرعت و اثربخشی بیشتراز جمله این برنامه ها بوده است.
وی با اشاره به اینکه این اهداف به منظور ایجاد یک سازمان چابک و پویا طراحی شدهاند که قادر است در محیط های رقابتی و دائماً در حال تغییر، به خوبی عمل کند و از فرصتهای جدید به نحو احسن استفاده نمایند ادامه داد: معاونت سرمایه انسانی و توسعه مدیریت با تدوین روشی نظامند برای طراحی و اجرای فرایند نظرسنجی و شناسایی نظرات، انتظارات، رضایت و نیازهای کارکنان، مشتریان و ذینفعان قصد دارد با استفاده از داده ها و نتایج به دست آمده اقدامات اصلاحی و برنامه های بهبود همراستا با اهداف و استراتژی های شرکت را تعریف و اجرا نماید.
ده بیدیان، اظهارداشت: معاونت سرمایه انسانی و توسعه مدیریت با نظارت و پیگیری اداره مطالعات و پژوهش های سرمایه انسانی با هدف رسیدن به یک فرهنگ پایدار ، همسو با استراتژی و اهداف شرکت و افزایش سطح تعامل با کارکنان، بالا رفتن سطح بهره وری، قدرتمندسازی هویت و برند سازمانی، افزایش قدرت تغییر و تحول آفرینی و ایجاد یک محیط تیمی سالم در بین کارکنان، پروژه ارزیابی و عارضه یابی فرهنگ سازمانی با دو روش کمی و کیفی را اجرایی نموده است. هدف از انجام این پروژه تدوین راهنمای رفتاری هلدینگ پترو پالایش اصفهان می باشد.
وی با اشاره به تدوین و بروز رسانی دستورالعمل ها و آیین نامه های حوزه معاونت سرمایه انسانی و توسعه مدیریت ادامه داد: با به روزرسانی دستورالعملها و آییننامهها، فرآیندهای کاری بهینه تر و کارآمدتر شده و از بروز مشکلات و ابهامات جلوگیری میشود.
معاون سرمایه انسانی و توسعه مدیریت هلدینگ پتروپالایش اصفهان، درباره بروز رسانی و تدوین شاخص های PI در حوزه سرمایه انسانی و توسعه مدیریت گفت: با بهروزرسانی شاخصهای عملکردی، ارزیابی دقیقتر و منصفانهتری از عملکرد فرایند های کاری و کارکنان صورت میگیرد که منجر به شناسایی نقاط قوت و ضعف و بهبود مستمر میشود.
ده بیدیان، همچنین پیرامون بررسی و کارشناسی ریسک های فرایندی سرمایه انسانی با همکاری کارشناسان مدیریت ریسک افزود: با مشارکت و نظارت مدیریت محترم ریسک، ضمن ارزیابی و بررسی ریسکهای فرایندی در حوزه سرمایه انسانی ، نقاط ضعف و تهدیدهای موجود شناسایی و اقدامات پیشگیرانه و اصلاحی به موقع انجام میشود.
وی درادامه استفاده ازفن آوری ها و روش های نوظهوربرای چابک سازی فرایند های منابع انسانی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: با بهره گیری از فناوریها و روشهای نوظهور، فرآیندهای سازمانی چابک تر و کارآمدتر شده و توانایی سازمان در پاسخگویی به تغییرات و چالشهای محیطی افزایش یافته است . در این خصوص برنامه ها و اقداماتی مانند تولید محتوای دوره های آموزشی با استفاده از فناوری VR ، مشارکت در پروژهای هوش مصنوعی مانند دستیار هوشمند(میز خدمت) ، پایش سلامت کارکنان، سامانه آموزشی هوشمند در حال پیگیری است.
معاون سرمایه انسانی و توسعه مدیریت هلدینگ پتروپالایش اصفهان گفت:با امید به آینده ای روشن و باور به توانایی بی پایان کارکنان اطمینان داریم می توانیم با همدلی و مشارکت کارکنان، اهداف هلدینگ پتروپالایش اصفهان را محقق نموده و به چشم انداز ۱۴۰۵ دست یابیم.