روزنامه ترکیه ای "جمهوریت" نتایج تهدید کننده سلامت با نوشیدن چای داغ را ذکر کرده است.

به گزارش اسپوتنیک، مشاهدات ۵۰۰ هزار نفر در طول چندین سال نشان داده است که مصرف منظم چای داغ داغ با دمای بالاتر از ۶۵ درجه خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش می دهد.

پروفسور ودات گرال متخصص در زمینه گوارش، تصریح کرد که این سرطان ششمین علت مرگ در جهان است (طبق منابع دیگر هشتمین). این یک بیماری جدی است. این یک پایه ژنتیکی دارد، اما عوامل محرک نیز ممکن است.

طبق مطالعات انجام شده در شرق ترکیه، در چین، قزاقستان، تاجیکستان، ازبکستان، به دلیل مصرف چای و نوشیدنی های گرم به مقدار زیاد، سرطان مری اغلب مشاهده می شود.

خطر ابتلا به این بیماری در صورت سیگار کشیدن و نوشیدن مشروبات الکلی افزایش می یابد.

گرال گفت: اگر افراد سیگاری زیاد چای داغ بنوشند، خطر ابتلا به سرطان دو برابر می شود و اگر الكل نیز بنوشند، پنج بار.

این استاد دانشگاه توصیه کرد: اگر چای آنقدر داغ است که نمی توان یک لیوان را با آن در دست گرفت، نوشید، سه تا چهار دقیقه قبل از نوشیدن نوشیدنی که تازه دم کرده است صبر کنید. در این حالت نباید بیش از سه تا چهار فنجان چای در روز مصرف کنید.

مطالب پیشنهادی