7:34 1397/02/17

 

به گزارش خبرنگار مفتاح، سرهنگ احسان اله رضاپور به مناسبت 17 اردیبهشت سالروز بسیج سازندگی که در سال 79 تشکیل شد و در سال 86 بسیج سازندگی به عنوان یک دستگاه اجرایی شناخته شد، وظیفه این بسیج را شرکت در پروژه های عام المنفعه و غیر انتفاعی دانست. وی با تاکید بر وظیفه بسیج سازندگی در کمک به پروژه ها به دولت عنوان کرد : ما به دنبال سود پروژه ها نیستیم و کارهای وفعالیت های عمرانی ما در مناطق محروم انجام می شود. مناطقی که گاهی بسیار صعب العبور است و به راحتی نمی توان به ان مناطق خدمات ارسال کرد.

 

به گفته وی، سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان سال گذشته با اعزام ۳۰ هزار نیرو در قالب ۴۰۰ گروه جهادی به مناطق محروم استانی و فرا استانی اقدامات عمرانی موثری انجام داده است.

 

در سال گذشته از محل کمک خیّران سه میلیارد تومان پروژه در این استان اجرایی شد که از جمله آنها می‌توان به اصلاح راه‌ها، اصلاح شبکه آب‌رسانی روستاها و اصلاح قنوات اشاره کرد.

 

وی با تاکید بر این که اشتغال زایی یکی از اهداف بسیج سازندگی است گفت:  سال گذشته با پرداخت هفت میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات اقتصاد مقاومتی ۷۰۰ طرح در استان راه‌اندازی شد که به واسطه اجرای این طرح ها برای ۱۱۰۰ نفر اشتغال ایجاد شد.

 

رضا پور از برگزاری 364 نشست برای  حمایت و ترویج کالای ایرانی در سال گذشته خبر داد وافزود: امسال نیز با رویکرد فرهنگ‌سازی و گفتمان‌سازی، در بحث حمایت از کالای ایرانی ورود پیدا خواهیم کرد و سمت و سوی اعتبارات را برای حمایت از تولید داخلی و آموزش کسب و کار سوق خواهیم داد.

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان در ادامه افزود:  قانع کردن فروشگاه های ذیل مجموعه سپاه برای فروش هر چه بیشتر محصولات داخلی و تولیدات اقتصاد مقاومتی دیگر رویکرد بسیج سازندگی اصفهان در سال جاری است، البته در کنار تشویق و ترغیب مردم برای استفاده از کالای ایرانی، تولید کنندگان نیز باید در ارتقاء کیفیت کالاهای خود دقت کنند.

 

سرهنگ رضاپور با بیان اینکه تصور مردم این است که پرداخت تسهیلات تنها به جامعه بسیجیان انجام می‌شود، اما اینگونه نیست، گفت: افرادی که تمایل دارند در طرح‌های اقتصاد مقاومتی ورود پیدا کنند می‌توانند با مراجعه به سایت ebsvam.ir ثبت نام و اسناد و مدارک  مربوط به طرح خود را بارگذاری کنند تا در صورت تأیید تسهیلات لازم از پنج تا ۱۵ میلیون تومان پرداخت شود، ضمن اینکه نواحی بسیج پاسخگوی سؤالات ثبت‌نام کنندگان هستند. در حال حاضر ۱۹ عرصه از جمله پرورش شترمرغ، بوقلمون، پرورش بلدرچین، ماهی، تولید کود کمپوست، پرورش زنبور عسل، کشت قارچ، ایجاد گل‌خانه برای فعالیت متقاضیان آماده است.

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان با بیان اینکه در مباحث عمرانی ۲۰ پروژه تملک دارایی و کمک به دولت و دیگر دستگاه ها را در برنامه داریم، افزود: سال گذشته ۱۲۸ پروژه محرومیت زدایی توسط بسیج سازندگی استان اصفهان از محل اعتبارات قرارگاه خاتم الانبیاء در استان اصفهان اجرا شد.

 

اجرای 128 پروژه از محل درامد قرارگاه خاتم الانبیاء

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب به قرارگاه خاتم الانبیاء که رقیب بخش خارجی است، دستور دادند از محل درآمد پروژه‌ها در مناطق محروم پروژه اجرا شود، ادامه داد: در استان اصفهان از محل درآمد پروژه‌های اجرا شده، تعداد ۱۲۸ پروژه جدید اجرا شده است.

 

سرهنگ رضاپور با بیان اینکه طی چهارسال گذشته ۱۲ میلیارد تومان در استان از محل اعتبارات خاتم الانبیاء برای اجرای پروژه‌ها هزینه شده است، خاطرنشان کرد: در بخش کشاورزی و منابع طبیعی استان نیز تاکنون اقدامات خوبی انجام شده از جمله اینکه ۱۰ هزار هکتار از بیابان‌های استان توسط بسیج سازندگی با کاشت دو میلیون اصله نهال تاغ و گز، بیابان‌زدایی شده است.

 

وی یادآور شد: سال گذشته پروژه انتقال پساب تصفیه خانه شمال اصفهان به دشت سجزی با احداث ۱۵ کیلومتر کانال خاکی انجام و ۲۵ هزار اصله نهال کاشته شد تا از ورود شن‌های روان به شهر اصفهان جلوگیری شود.

 

بسیج سازندگی رتبه اول بیان زدایی را کسب کرد

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان از بیابان‌زدایی ۱۰۰ هکتار از منطقه برخوار با کاشت ۱۲ هزار و ۵۰۰ اصله نهال خبر داد و گفت: بسیج سازندگی استان اصفهان رتبه اول کشوری در بخش بیابان‌زدایی را به خود اختصاص داده است.

سرهنگ رضاپور با بیان اینکه تاکنون ۱۸ هزار و ۶۲۸ نفر در مباحث آموزشی بسیج سازندگی ورود پیدا کرده‌اند، تاکید کرد: آموزش مهمترین رکن ورود به طرح‌های اقصادی است و کسی که پایان دوره آموزشی نداشته باشد از دریافت تسهیلات محروم خواهد شد.

 

وی با اشاره به فعالیت‌های بسیج سازندگی استان اصفهان در امدادرسانی به زلزله‌زدگان کرمانشاه، گفت: پس از زلزله کرمانشاه، منطقه سرپل ذهاب با ۴۰۰ خانوارو ۱۵۰۰ نفر جمعیت به بسیج سازندگی اصفهان واگذار شد، روزهای آغازین حادثه انبوه  کمک‌های مردمی را شاهد بودیم، اما با توجه به اینکه کمک‌های مردمی به مرور کاهش پیدا می‌کرد، یک سوله ورزشی را برای دپوی کمک های مردم در نظر گرفتیم و با پایان یافتن تعطیلات و کاهش کمک‌های مردمی، روزانه پک‌های تغذیه، بهداشتی، گرمایشی هر روز به خانوارها ارایه می‌کردیم.

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان با بیان اینکه در ایام نوروز ۱۰۰۰ نفر از نیروهای بسیج سازندگی اصفهان با تمایل خودشان به منطقه زلزله زده کرمانشاه اعزام شدند، اظهارکرد: پیشنهاد ساخت ۱۲۰ واحد مسکونی مددجویان بهزیستی را داده‌ایم اما متأسفانه در بروکراسی اداری سرپل ذهاب معطل مانده است.

 

مطالب پیشنهادی