10:14 1399/08/07

با تلاش شش ساله کشاورز گرگابی، تولید فلفل دلمه ای با طعم بادمجان

 

به گزارش مفتاح وبه نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ مدیرجهاد کشاورزی شهرستان شاهین شهرو میمه گفت : این محصول در موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال کشور به عنوان بادمجان سبز و طلایی ثبت شده است.

 
 مصطفی عباسی با بیان اینکه این محصول سرشار از مواد مقوی و مغذی همچون پروتئین، نشاسته، روی، منگنز، پتاسیم و کلسیم است  افزود: پیش بینی می‌شود این نوع بادمجان با توجه به بازدهی خوب در مزرعه و نیز جذابیت شکل و رنگ و طعم آن بتواند نظرمشتریان را در بازار به خود جلب کند.
 
حمیدرضا شفیعی کشاورز گرگابی که بعد از ۶ سال تحقیق و تفحص، توانسته بادمجانی تولید کند با اشاره به اینکه این بادمجان متفاوت‌تر از سایر بادمجان‌ها است گفت: این بادمجان در ابتدا سبز و سپس طلایی رنگ می‌شود و با طعم و مزه بسیار شیرین، بسیار لذیذ و عطرو بوی خوبی دارد.
 
وی با بیان اینکه امسال این محصول را در سطح هزارمترمربع کشت کرده و بوته آن نیز تا ۳ سال عمر می‌کند افزود: وزن این بادمجان به هزار و ۵۰۰ گرم می‌رسد و در مقابل بیماری و آفات نیز مقاوم است.

مطالب پیشنهادی